יום שישי, 18 בספטמבר 2015

בנטז'


מצרכים:
250 גרם חזה עוף או בשר
6 תפוחי אדמה

2 ביצים טריות.
ירק (כוסברה, פטרוזילה, שמיר)
בצל
חזה עוף או בשר טחון
ביצה קשה
מלח
כורכום
פפריקה מתוקה


אופן ההכנה:
להרתיח את תפוחי האדמה ולמעוך לפירה. להוסיף מעט מלח, כורכום ושני חלבונים.
בסיר: לטגן בצל קצוץ להוסיף את עוף או הבשר. לערבב היטב לתבל במלח, פלפל שחור, מעט כורכום, מעט פפריקה. כעת מכבים את הגז.
מוסיפים פטרוזילה קצוצה, מעט שמיר, כוסברה קצוצה (חופן). לערבב הכל יחד .
לחלק את התפוחי אדמה לכדורים קטנים , לשטח כל כדור להכניס לתוכו את התערובת שהוכנה בסיר , לטבול בקמח ובחלמון ביצה ולטגן עד להזהבה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה