מצרכים:
3 ביצים
כוס סוכר
קוביית שמרים
כוס שמן
קילו קמח
קקאו
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לקחת קערה גדולה ורחבה להמיס את קוביית השמרים עם 3 כוסות מים פושרים
לערבב ממש ממש טוב עד שאין גושים. ..
להוסיף – 3 חלמונים , כוס סוכר , כוס שמן לערבב תוך כדי ההוספה ואז
להתחיל להוסיף את הקמח ללוש עד שהבצק נהיה רך
ונעים.
להשאיר בקערה מכוסה לתפיחה בערך שעה וחצי, הבצק צריך להכפיל את
עצמו.
לאחר ההתפחה מחלקים לכדורים ומכינים את המילוי .מכל כדור ניתן להכין
רולדה או קראוסונים .
מילוי:
2 כפות קקאו 1 כף סוכר לערבב היטב.
אופן הכנת הרולדה:
פותחים עם מארוך את הבצק (עיגול) שמים את המילוי ומגלגלים לרולדה. מורחים חלבון ביצה. מפזרים שומשום או סוכר.
אופן הכנת קראוסונים:
את העיגול פותחים עם מארוך ואז עם סכין חותכים למשלושים.. ממלאים
במילוי וסוגרים . אפשר למלא עם קוביית שוקלד מריר במקום.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה