יום שישי, 18 בספטמבר 2015

מרק דגים לקוסקוס


מצרכים:
בצל גדול
פלפל ירוק חריף
רסק עגבניות
תפוחי אדמה
פרוסות דגים טריים
פלפל שחור
מלח
כורכום

אופן ההכנה:
לטגן קוביות בצל עד להזהבה בסיר בינוני,  להוסיף את הפלפל החריף ללא הגרעינים ולטבל. כשהבצל מזהיב ,להוסיף כף גדושה של רסק עגבניות. כאשר מתחיל לבעבע להוסיף  כוס וחצי מים, להוסיף 3 כפות גדושות של רסק עגבניות ומעט סוכר להוריד את החמיצות .
ממניכים את האש ומוסיפים מים עד לחצי גובה הסיר. מחכים לרתיחה.
לאחר שרתח מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה אפשר מעט לפת או דלעת. מחכים שהתפוחי אדמה יתבשלו מעט ומוסיפים את פרוסות הדגים לעוד כ-20 דקות בערך.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה