מצרכים:
1 פלפל חריף10-7 שיניי שום
1 כף רסק
1 כף פפריקה חריפה/מתוקה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
11/2 כוסות מים
6 תפ"א בינוניים
4-6 חתיכות עוף ללא עור(חזה,שוקיים,כנפיים,כרעיים)
אופן ההכנה:
יש לקצוץ ולטגן את הפלפל, השום והעוף עד להשחמה מכל הכיוונים.להוסיף את רסק העגבניות ויתר התבלינים ולערבב היטב.
לאחר מכן להוסיף מים עד לכיסוי התבשיל.
להוסיף את תפ"א חתוכים לקוביות ולבשל הכל יחד עד לאידוי הנוזלים וקבלת תבשיל סמיך ותפ"א רכים (כ50 דק')
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה