מצרכים:
בצל גדולפלפל חריף
3 תפוחי אדמה בינוניים
עוף או בשר
שעועית (אחרי שהושרתה במיים במשך הליילה)
כף פפריקה
3 כפות רסק עגבניות
רבע כפית סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים את עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל החריף חתוך לרצועות. מוסיפים כף פפריקה ומייד כוס מים. כאשר המיים מבעבעיים מוסיפים את הרסק עגבניות, סוכר ,מלח והפלפל שחור.כאשר זה רותח, מוסיפים את הבשר ומבשלים כ- 10 דקות.
ממלאים מים עד לחצי גובה הבשר, מוסיפים את השעועית ומבשלים כשעה נוספת לקראת סוף הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה פרוסים לפרוסות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה